søndag den 13. januar 2013

Wonderbook: Book of Spells


Book of Spells er et tie-in game til Harry Potter franchisen hvor man får lov selv at prøve de mange besværgelser fra universet og samtidig får noget mere baggrundshistorie om Harry Potter-verdenen. Spillet er lavet i samarbejde med JK Rowling.

I Book of Spells spillet til Playstations Wonderbook er man en ganske normal Hogwarts elev - fra kollegie efter eget valg - der ved en tilfældighed finder Book of Spells af Miranda Goshawk i Hogwartsbibliotekets forbundte afdeling. Da man så bliver opdaget af en professor, beslutter han sig for, at hjælpe en med at lærer de besværgelser bogen rummer. Men bogen er ikke kun en besværgelsesbog - den indeholder også små animerede fortællinger om hvordan besværgelser som Windgardium Leviosa og Alohomora først blev opdaget!

Det fungerer ved hjælp af et Eyecam, der peger ned på bogen og lader magi strømme ud af den inde på skærmen, sådan at man får en følelse af, at være midt i magien. Kameraet kan dog godt være svært at få placeret ordenligt, især hvis ens skærm er en fladskærm eller hvis der ikke er ordentlig plads på gulvet bag en. Begge ting kan fører til en lidt klodset oplevelse.

Book of Spells er et hyggeligt spil, der er sjovt, men ikke specielt udfordrende. Nu er jeg nok ikke målgruppen for spillet, men jeg mener samtidig hellere ikke, at det gør noget, at det ikke er svært - det er ikke meningen det skal være svært. Det skal være hyggeligt, sjovt, let at gå til og fyldt af gode historier, der passer godt ind i Harry Potter-universet og det synes jeg, at det er. Og så får man selvfølgelig også lov til endelig at føle sig som en troldmand eller heks!

Tak til Holm Kommunikation, der har givet dette spil til anmeldelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar