fredag den 15. juli 2011

En Shopaholics Hemmelige Drømmeverden - Sophie Kinsella

Titel: En Shopaholics Hemmelige Drømmeverden
Officiel titel: Confessions of a Shopaholic
Forfatter: Sophie Kinsella
Sidetal: 440
Forlag: Lindhardt og Ringhof

Rebecca Bloomwood er en ung journalist, der har drømt om at arbejde for et trendy modeblad, men i stedet er endt ved et økonomisk tidsskrift med kedelige artikler. Og det er ikke fordi, det arbejde passer så godt til Rebecca, for hun er nemlig ekspert i at bruge penge og skylde penge væk. Hun kan nemlig ikke stoppe med at købe ting. Hun skal bare shoppe. Hun bliver glad når hun shopper. Til sidst går det så galt, at hun enten kan vælge at skære ned eller tjene flere penge.

Jeg syntes, at den var virkelig sjov og spændende. Hovedpersonen havde en vildt sjov måde at tænke på, og bogen var virkelig godt skrevet. Det er en virkelig god feriebog, til når man skal slappe af og glemme alt om problemer. Altså medmindre man har de samme problemer som Rebecca. Jeg blev virkelig hurtigt færdig med den, fordi den fangede mig så hurtigt. Den er langt fra, hvad jeg plejer at læse, men det gjorde faktisk ikke så meget. Jeg kunne virkelig godt lide den. Faktisk har jeg ikke så meget andet at sige, for jeg kan ikke finde på noget negativt. Det var en god bog, selvom den er langt fra, hvad jeg plejer at læse. Den behøver ikke at være bedre.

4 kommentarer:

 1. Altså på biblioteket står den under voksne. Er der en grund til det?

  SvarSlet
 2. Det kan have noget med sproget at gøre, eller det kan være fordi, at - jeg har ikke selv læst bøgerne - hovedpersonen og hendes omgangskreds er ældre end de personer, der f.eks. er med i Fyre og Flammer ;)

  På mit bibliotek (det er mit!) er der ikke noget, der hedder voksen- og børneafdelingen længere. Nu har vi skønlitteratur og faglitteratur. Tidligere stod faglitteratur på voksenafdelingen, og folk syntes, at det var dumt, fordi at børn jo også kan få lyst til at læse om hvaler (det var vist det eksempel, de brugte i avisen ... for nogle år siden xD) ... Og nu ved Anne. så en masse tilfældige facts om Fredericia bibliotek :b

  SvarSlet
 3. En Shopaholics Drømmeverden er primært for læsere mellem 16 og 25, fordi den omhandler en halvvoksen kvindes liv med hang til shopping, hendes elendige, kedelige job og hendes dårlige forhold til mænd.
  Derudover vil jeg mene, at chicklit-genren vistnok også hæver sig over kun dén målgruppe og læses meget af kvinder i 30'erne, så vidt jeg har forstået.

  SvarSlet
 4. Rigtig underholdende og dejlig bog! :)

  SvarSlet